Разрушители на митове

За книгите, събитията и личностите с водещия Гриша Атанасов, Петко Тодоров, Георги Митов-Геми, Румен Спасов и Криста Янинска

Преводачът представя: Соня Андонова за разрушителя на митове Светислав Басара и „Възход и упадък на Паркинсоновата болест“ – интервю на Румен Спасов. Разговор с продължение: Към страната на баските с Мария Пачкова и „Сякаш всичко това се е случило“ на Ибан Салдуа – разговор на Георги Митов-Геми. Време за трилъри: Вида Делчева за „Минута до полунощ“ на Дейвид Балдачи и Христина Тодорова за „Списъкът“ на Люси Фоли пред Криста Янинска.
Книги от седмицата – „Натюрморт“ на Вал Макдърмид, „Работа с агенти на терен“ на Джон льо Каре. Изборът на Петко Тодоров – „Против изборите. В защита на демокрацията” на Давид ван Рейбрук.
Нови книги от Университетското издателство, „Хермес“, „Колибри“, „Сиела“, „Ера“, „Ентусиаст“, „Обсидиан“, „Еднорог“, „Софтпрес“, „Лист“, „Кръг“ и др. Класация Книжен Ъгъл. И още много… в „Книги завинаги“, вторник, 16 март, Алма Матер Класик ФМ, 17 ч., 88ФМ.