Репортажът днес: Смях, практични съвети и непредсказуеми истории

Соня Тодорова. Снимка: Колибри
Соня Тодорова. Снимка: Колибри

Доменика Димитрова

От премиерата на Соня Тодорова и  „Кратък и практичен наръчник по оцеляване на семейство с малки деца и други в София” (Колибри)

Миналата седмица издателство „Колибри“ представи първата от този жанр книга на Соня Тодорова „Кратък и практичен наръчник по оцеляване на семейство с малки деца и други в София”. Книгата е омайваща смесица между смях, практични съвети и непредсказуеми истории за майчинството, оцеляването в градски условия и опазването на женската красота.

Премиерата на книгата беше също толкова интересна, колкото и самото й заглавие. Освен големия брой родители, присъстваха и може би двойно повече деца от всякакви възрасти. За да разберете как тези деца и бъдещи родители възприемат книгата, в моя репортаж в „Книги завинаги“ ще чуете разбиранията за живота на Ясен Спасов – накратко Яската, който е едно от децата, присъстващи на премиерата:

В наръчника си Соня Тодорова представя не просто идеи и съвети за раждането, кърменето и силата на духа, но и много практични насоки в кулинарията, пътуванията с деца и играта с тях. Ще чуете един от най-важните съвети за спокоен живот от самата Соня Тодорова.

One thought on “Репортажът днес: Смях, практични съвети и непредсказуеми истории”

Comments are closed.