Нов семестър с Книги завинаги

Гриша Атанасов и Петко Тодоров с избрани книги, събития и личности. Споделете на тел. 029308480 своето заглавие от седмицата

Дни преди началото на университетската учебна година с проф. Валери Стефанов за новото в Университетско издателство „Св. Климент Охридски“ – разговор на Румен Спасов. Жаклин Вагенщайн за триумфа на книгите и киното в новото издание на фестивала Cinelibri – разговор на Доменика Димитрова. Грандиозна премиера на нов български роман – Румен Спасов от мястото на събитието със Захари Карабашлиев и „Хавра“. Поезия и фотография в „Между тук и там“ на Косьо Николов – разговор на Георги Митов-Геми.
Изборът на Петко Тодоров. Предстоящи премиери – Алфонсо Сабела и „Заразената столица“. Елизабет Костова и „Земя на Сенки“. Нови книги „Хермес“, „Колибри“, „Сиела“, „Ера“, „Ентусиаст“, „Обсидиан“, „Еднорог“, „Софтпрес“ и др. Класация Книжен Ъгъл. Специални награди за слушателите ни. И още много… в „Книги завинаги“, вторник, 26 септември, Алма Матер Класик ФМ, 17 ч., 88ФМ, с Гриша Атанасов и Петко Тодоров.