С Книги завинаги в седмия Поход на книгите

За книгите, събитията и личностите с водещия Гриша Атанасов, Петко Тодоров, Георги Митов-Геми, Румен Спасов и Доменика Димитрова. Споделете на тел. 029308480 своето заглавие от седмицата

За седми път стартира Походът на книгата, национална кампания за насърчаване на четенето. С организаторите от АБК разговаря Георги Митов-Геми. Още за детските книги и техния панаир в Болоня – Анжела Кьосева от „Кръгозор“. „Забранете тази книга“ – коя и защо разкрива Милена Ташева от „Софтпрес“ – разговори на Доменика Димитрова. Йордан Ефтимов събира наука и поезия в „Доказани теории, окончателни експерименти“. Милена Кирова събира творбите на Мара Белчева в два тома – разговори на Румен Спасов. Четири премиери в един ден – „Капиталът в ХХI век“ на Тома Пикети. „Роман за името“ на Людмила Миндова, „Самсон Агонистът“ от Джон Милтън, „Четецът на мисли“ от Лиор Сушард, последвани от „Безумецът от Таро“ на Деница Дилова.
Изборът на Петко Тодоров. Нови заглавия на „Хермес“, „Колибри“, „Сиела“, „Ера“, „Ентусиаст“, „Обсидиан“, „Еднорог“, „Софтпрес“ „Лист“ и др. Класация Книжен Ъгъл. Специални награди за слушателите ни. И още много… в „Книги завинаги“, вторник, 3 април, Алма Матер Класик ФМ, 17 ч., 88ФМ, с Гриша Атанасов и Петко Тодоров.