Шавиер Бош: Любовта и болката вървят ръка за ръка

Шавиер Бош и Георги Митов-Геми

За книгите, събитията и личностите с водещия Гриша Атанасов, Петко Тодоров, Георги Митов-Геми, Румен Спасов и Елена Пъневска. Споделете на тел. 029308480 своето заглавие от седмицата.

Днес закриваме сезона със специално интервю на Георги Митов-Геми с Шавиер Бош за романа „Някой като теб“. Георги Господинов за „Всичките наши тела“ пред Румен Спасов. Елена Пъневска в търсене на летни книги с Темз Арабаджиева за „Морски обреди“ на Уилям Голдинг, стихосбирката „Мляко и мед“ на Рупи Каур и преиздаването на трилъра „Психо“ от Робър Блох, с Милена Ташева за „Полунощ в книжарница Блестящи идеи“ и седмата част от поредицата „Разследванията на инспектор Гамаш: Измамна светлина“ и с Татяна Никифорова за „Така го правят датчаните“ на Хелън Ръсел.
Изборът на Петко Тодоров. Търсим още книги за лятото. Нови заглавия на Университетското издателство, „Хермес“, „Колибри“, „Сиела“, „Ера“, „Ентусиаст“, „Обсидиан“, „Еднорог“, „Софтпрес“ „Лист“ и др. Класация Книжен Ъгъл. Специални награди за слушателите ни. И още много… в „Книги завинаги“, вторник, 24 юли, Алма Матер Класик ФМ, 17 ч., 88ФМ.