На панаир и преди това с Книги завинаги

Гриша Атанасов и Петко Тодоров с избрани книги, събития и личности. Споделете на тел. 029308480 своето заглавие от седмицата

Десетки събития и хиляди книги – отиваме на панаир и литературен фестивал с Велизара Добрева от АБК. Мрачният хумор и ярката светлина на Джефри Мур – разговори на Георги Митов-Геми. Хомо Бохемикус или доц. Владимир Пенчев на 60 години – доц. Ани Бурова за новия брой на списанието. Преводачът представя: магията на Борхес и Сафон според Светла Христова – разговори на Румен Спасов. Морският капитан, майстор на трилъри – репортаж на Доменика Димитрова от премиерата на „Грехът на Лилит“ на Радко Пенев.
Изборът на водещите: Петко Тодоров за „Между два разговора с И. Ц.“ Два скандинавски романа от поредица „Северно сияние“. Още подаръци за Коледа.
Нови книги на „Хермес“, „Колибри“, „Сиела“, „Ера“, „Ентусиаст“, „Обсидиан“, „Еднорог“, „Софтпрес“ „Лист“ и др. Класация Книжен Ъгъл. Специални награди за слушателите ни. И още много… в „Книги завинаги“, вторник, 12 декември, Алма Матер Класик ФМ, 17 ч., 88ФМ, с Гриша Атанасов и Петко Тодоров.