Предколедно с Книги завинаги

Снимка: Дамяна Дамянова

Гриша Атанасов и Петко Тодоров с избрани книги, събития и личности. Споделете на тел. 029308480 своето заглавие от седмицата

Коледни подаръци от Книги завинаги – „Приказник“ от „Лексикон“ и още много. Какво видяха водещи и репортери на Международния панаир на книгата и Софийския литературния фестивал – награди, събития и гости. Яна Беньова от Словакия пред Георги Митов-Геми. Нова сборник разкази на Деян Енев – от премиерата на „Дърводелецът“.  „С фрак и… потури“ на Георги Джилянов – репортажи на Румен Спасов. Един англичанин, влюбен в България – Кристофър Бъкстон и „Завръщане“ в репортажа на Доменика Димитрова.
Изборът на водещите: Петко Тодоров за „Георги Марков. Снимки с познати“ на Инна Пелева. Какво да подарим за Коледа – заглавия на „Хермес“, „Колибри“, „Сиела“, „Ера“, „Ентусиаст“, „Обсидиан“, „Еднорог“, „Софтпрес“ „Лист“ и др. Класация Книжен Ъгъл. Специални награди за слушателите ни. И още много… в „Книги завинаги“, вторник, 19 декември, Алма Матер Класик ФМ, 17 ч., 88ФМ, с Гриша Атанасов и Петко Тодоров.